تصوراتی غلط درباره نوشیدن آب قبل از غذا

نوشیدن آب قبل از غذا نه تنها مفید نیست بلکه می‌تواند در جذب “مواد مغذی” نیز اثر بگذارد.

برلیانت بزرگمهر متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، افزود:‌ متاسفانه در اغلب موارد افراد قبل از اینکه اقدام به غذا خوردن کنند، آب می‌نوشند در حالی که علی‌رغم توصیه‌های مکرر برای نوشیدن آب کافی و فراوان در طول روز،‌ اگر فاصله زمانی مناسبی برای آن نباشد می‌تواند بی‌اثر و گاهی مضر نیز شود.

وی با تأکید بر تنظیم زمان نوشیدن آب تأکید کرد: بهترین زمان نوشیدن آن، نیم تا یک ساعت قبل از صرف غذا است زیرا در غیر این صورت بلافاصله “شیره های گوارشی” رقیق می‌شوند که در هضم و جذب غذا تأثیر بسزایی می‌گذارد.

این متخصص تغذیه عادات بد تغذیه‌ای را مهم‌ترین فاکتور مختل شدن سلامت عموم افراد ذکر کرده و در خصوص پرمصرف‌ترین این مواد به ویژه آب و روغن‌ها اظهار داشت: بهتر است آن را به صورت تازه نوشید و تا حد امکان از نگهداری آن به طور طولانی و مداوم به ویژه در ظروف پلاستیکی و درون یخچال خودداری کرد و در مورد مصرف روغن‌ها نیز نباید فراموش شود که به طور کلی انواع روغن‌ها در شکل‌های مختلف چاق کننده هستند و تأکید متخصصان برای استفاده از روغن‌های گیاهی صرفا به خاطر کم‌خطر بودن آنها از نظر داشتن “اسیدهای ترانس بالا” است.

برلیانت بزرگمهر خاطرنشان کرد: متاسفانه خرافات تغذیه‌ای نقش مهمی را در تهدید سلامت افراد جامعه ایفا می‌کند و یکی از آنها باور داشتن عدم خاصیت چاقی آجیل‌ها و دانه‌های روغنی است در حالی که آجیل‌هایی نظیر تخمه، بادام‌ها، پسته و گردو دارای مقادیر بالایی روغن هستند و مصرف بیش از اندازه روزانه آنها می‌تواند به راحتی افراد را دچار چاقی،‌ اضافه وزن و مشکلات و عوارض ناشی از آنها کند
گردآوری شده توسط: مجله اینترنتی کمونه


پرتال دانشگاهی کشور Iran University Portal : آخرین مطالب اخبار دانشگاهی کشور