معجزات غذایی و درمانی سیاه دانه و عسل در یک کتاب ارایه شد

  معجزات غذایی ودرمانی سیاه دانه وعسل در یک کتاب ارایه شد

خواص درمانی گیاه سیاه دانه و عسل در روایات بسیاری از بزرگان دین ودانش نقل شده است. کتاب «معجزات غذایی ودرمانی سیاه دانه وعسل» روایت‌گر خواص درمانی عسل و گیاه سیاه دانه است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، دکتر محمد دریایی متخصص علوم زیستی، تغذیه وگیاهان دارویی در کتاب «معجزات غذایی ودرمانی سیاه دانه وعسل» به معرفی گیاه سیاه دانه وماده شفابخش عسل پرداخته وخواص دارویی ودرمانی این دو ماده را به همراه توضیحاتی علمی درباره تاثیر معجزه آسای معجون سیاه دانه وعسل ذکر کرده است.

این متخصص طب سنتی وپژوهشگر عرصه علوم گیاهی در کتاب خود آورده است: «سیاه دانه که به نامهای شونیز، حبة البرکة ویا حبة السودا نیز معروف است دارای مواد موثری است که تا هفت سال مقاومت خود را حفظ می‌کند»
مولف در این کتاب طی دو بخش مباحث طبی، درمانی و – مصرفی وخواص سیاه دانه  ومصادیق استفاده ترکیبی از آن با عسل را بیان کرده است.

در بخش اول ابتدا به جغرافیای کشت وشناسنامه گیاه سیاه دانه وترکیبات شیمیایی آن پرداخته شده و در ادامه به خواص درمانی این گیاه، موارد منع آن وبهترین شیوه مصرف اشاره شده است.

مولف در بخش دوم کتاب سوابق تاریخی شناسایی عسل، فرایند جمع آوری شهد گل و تبدیل به عسل، فرایند تولید عسل به وسیله زنبور عسل وخواص دارویی وترکیبات شیمیایی آن را بیان کرده است.

مولف در راستای بهترین شیوه موثر در بهره گیری از سیاه دانه می‌گوید: «مصرف دانه‌های کوبیده وپودر شده مخلوط با عسل یا همراه با آب یا شیر، عالی ترین نوع بهره گیری از مزایا ومنافع سیاه دانه است.»

در انتهای کتاب «معجزات درمانی سیاه دانه وعسل » خواص عمومی عسل از میان مقالات پژوهشی علمی وعملی استخراج شده است.

چاپ نهم این کتاب از سوی انتشارات سفیر اردهال با تیراژ سه هزار و 300 نسخه و قیمت سه هزار و 500 تومان به بازار آمده است.


خبرگزاری کتاب – پربيننده ترين عناوين دانش و فناوری