ترجمه «درآمدی به مهندسی فرایندهای غذایی» با اجازه رسمی اشپرینگر

  ترجمه «درآمدی به مهندسی فرایندهای غذایی» با اجازه رسمی اشپرینگر

انتشارات سازمان پژوهش‌های صنعتی ایران، سال 93 را با انتشار ترجمه «درآمدی به مهندسی فرایندهای غذایی» با پرداخت حق کپی‌رایت از انتشارات «اشپرینگر» آغاز کرد.

زهرا عشق‌‌آبادی،‌ رئیس انتشارات سازمان پژو‌هش‌‌های صنعتی ایران در گفت‌‌‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) درباره انتشار نخستین کتاب این سازمان در سال 93 اظهار کرد:‌ سازمان پژوهش‌های صنعتی ایران، در سال گذشته به دلیل وجود مشکلاتی نتوانست کتابی منتشر کند، اما براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در حوزه نشر، انتشار 9 اثر جدید برای سال جاری پیش‌بینی شده است.

وی افزود: کتاب «درآمدی به مهندسی فرایندهای غذایی» نوشته پی‌جی اسمیت، که به قلم محمدحسن ایکانی ترجمه شده، به‌عنوان‌ نخستین اثر این سازمان در سال جاری به بازار نشر عرضه شده است. موضوع اصلی این اثر، فناوری شیمیایی فرآیندهای مواد غذایی است.

عشق‌آبادی ادامه داد: «درآمدی به مهندسی فرآیندهای غذایی» به قلم پیتر اسمیت، یکی از محققان مطرح حوزه صنایع غذایی تالیف و «اشپرینگر» آن‌را منتشر کرده است. سازمان پژوهش‌های صنعتی ایران با پرداخت حق کپی‌رایت اثر آن‌را ترجمه کرده است.

رئیس انتشارات سازمان پژو‌هش‌‌های صنعتی ایران، درباره موضوع فصل‌های این کتاب گفت: این اثر در هفت فصل با عنوان‌های «مقدمه‌‌ای بر فرآیند‌های استخراج»، «آب فوق داغ و ویژ‌گی‌های آن»، «استخراج با آب فوق داغ»، «استخراج با سایر حلال‌‌های فوق داغ»، «ویژ‌گی‌های سیا‌ل‌های فوق بحرانی»، «استخراج با سیال فوق بحرانی» و «سایر فرایند‌های فشار بالا» تدوین شده است. 
 
ترجمه کتاب «درآمدی به مهندسی فرآیندهای غذایی» با شمارگان یک‌هزار نسخه در 796 صفحه، به بهای 25 هزار تومان از سوی انتشارات سازمان پژوهش‌های صنعتی ایران به بازار نشر عرضه شده است.


خبرگزاری کتاب – پربيننده ترين عناوين دانش و فناوری