استقبال از کتاب‌های علوم ‌انسانی در فرانکفورت در حد انتظار نبود

نماینده انجمن فرهنگی ناشران کتاب دانشگاهی در نمایشگاه فرانکفورت:

  استقبال از کتاب‌های علوم ‌انسانی در فرانکفورت در حد انتظار نبود

ابراهیم عامل مهرابی با بیان این‌که معرفی و ارایه آثار بومی از اهداف حضور در نمایشگاه فرانکفورت بود گفت:‌ در این دوره از نمایشگاه از آثار حوزه علوم انسانی چندان استقبال نشد.

ابراهیم عامل مهرابی، نماینده انجمن فرهنگی ناشران کتاب دانشگاهی، در شصت و ششمین دوره نمایشگاه کتاب فرانکفورت (2014) در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) اظهار کرد: ارایه، معرفی و فروش رایت کتاب‌های دانشگاهی کشورمان، اهداف اصلی برای حضور در نمایشگاه بین‌المللی کتاب فرانکفورت بود.

وی افزود: در این دوره از نمایشگاه فرانکفورت، از سوی انجمن فرهنگی ناشران کتاب دانشگاهی، 25 عنوان کتاب در حوزه‌های مختلف عرضه شد که در انتهای هر اثر چکیده انگلیسی کتاب و لوح فشرده به زبان انگلیسی نیز ارایه شده بود.

عامل مهرابی در ادامه گفت: علاوه بر دکتر مهدی ایمانی‌پور، رایزن فرهنگی ایران در آلمان، عمده مخاطبان و بازدیدکنندگان کتاب‌های انجمن در این نمایشگاه، فارسی‌زبانان مقیم آلمان و اروپا بودند.

مدیر انتشارات ترجمان خرد اظهار کرد: عرضه کتاب‌های تالیفی حوزه‌های علوم‌انسانی به‌عنوان آثاری که در آن‌ها صاحب تفکر هستیم، در برنامه فروش رایت انجمن قرار داشت که البته برخلاف انتظار با استقبال مواجه نشد.

وی ادامه داد: نمایشگاه بین‌‌المللی کتاب فرانکفورت، با هدف ایجاد و تقویت ارتباط بین فعالان حوزه نشر برگزار می‌شود. خدمات جانبی مانند عرضه عکس‌‌های حرفه‌ای در حوزه‌های مختلف مانند مجموعه‌ای از تصاویر سلولی یا معرفی محصولات نرم‌افزاری پیشرفته برای انتشار نسخه الکترونیکی کتاب در فضای مجازی از جمله بخش‌های جالب نمایشگاه بود. 

مهرابی گفت: هفت سال پیش نیز در نمایشگاه کتاب فرانکفورت حضور داشتم، ولی شصت و ششمین دوره با نظم و جانمایی‌های بهتری برگزار شد. 

شصت و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب فرانکفورت، از 16 تا 20 مهر‌ماه با حضور  14 ناشر از کشورمان برگزار شد.


خبرگزاری کتاب – پربيننده ترين عناوين دانش و فناوری